Vastukaja Erkki Bahovski artiklile „Haapsalu pole nõrkadele”

Lääne Elu

info@le.ee

Kuursaal. Foto: Malle-Liisa Raigla

Vastukaja Erkki Bahovski artiklile „Haapsalu pole nõrkadele” (Lääne Elu, 21.07.2022)

Kõigepealt siirad vabandused, et selline olukord on tekkinud. Kindlasti on meie juurde kõik külalised oodatud. Oleme ise ka kurvad, sest kaldtee eemaldati juba kevadel ajutiselt, et see kiirelt veidi ümber ehitada. Ehitaja sõnul on panduse tagastus veninud keerulise turuolukorra tõttu, eriti metallitööstuses. Oleme hetkel seadnud eesmärgi see pandus paigaldada Kuursaali hiljemalt augusti esimeses pooles.

Veel kord vabandused kogu meie meeskonna poolt ning loodan, et leiate tee meie juurde, kui oleme selleks kõik võimalused taganud või soovi korral pöörduge palun meie teenindajate poole, kes saavad teid seni trepist üles aidata.

Feliks Talpsepp

Kuursaali majajuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Ei tea kas mõni Haapsalu külaline meie linnas ka midagi positiivset näeb ? kõik ainult kiruvad nagu meil oma kirujatest puudus oleks !

Lollidemaa
1 aasta tagasi

Kes see Bahovski on selline, et tema pärast kätt väristada? Miks peab üldse ratastoolis ja lapsevankriga restorani trügima?

Karma
1 aasta tagasi
Reply to  Lollidemaa

Kas tead, et ratastoolis on päris inimesed, kes söövad, joovad, magavad, käivad kultuuri nautimas jne? Loodan, et sa, Lollidemaa, ei pea ise kunagi ratastoolis olema ja siis sellist suhtumist taluma. Kuigi- karma on aeglane, aga õiglane

En.
1 aasta tagasi

“Soovi korral pöörduge palun meie teenindajate poole, kes saavad teid seni trepist üles aidata.” – Läbi aegade ongi ratastooliinimesi liigutatud abivalmite käte jõul, mitte ülikallite liftide või kogu majaesist täitvate monstrumkaldteedega. PS. Kas kuursaali pääsemiseks ei võiks olla umbes selline platvormtõstuk nagu kultuurimaja fuajees? Isegi invabussidel on miniatuursed liftid.

Kle
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Ärge tehke nalja selliste asjadega!

vänt !
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Ja kui elektriga on kitsas käes, siis võiks platvormil olla lisaks ka mehhaanilise jõuajamiga vänt. Kui kokk õhtul kuursaali sulgeb, võtab ajamilt vända ära, muidu poisikõsõ hakkavad mängima.

En.
1 aasta tagasi
Reply to  vänt !

To vänt: Kui elektriga on kitsas käes, on kohvikud reeglina suletud. Aga miks ma üldse midagi arvata võtsin, on pikem jutt. Ühel puuduvad jalad, et restorane külastada, teisel raha ja aeg (on muidu tõbine või miinimumpalgaline). Miks neile vastu ei tulda, teades, kui palju ollakse üldiselt nõus kulutama kaldteedele ja liftidele, mis enamjaolt kasutuna seisavad? Teine tegeliku ‘hoolivuse’ näitaja on, kuidas mitte vanaaegse vaid lausa tuttuute taristute puhul ratastoolikasutajat nöögitakse – nagu äsjavalminud peatänaval. Või et linnas puuduvad üürimajad, milles osa kortereid oleks projekteeritud ratastooliinimeste erivajadusi arvestades (nt. põranda tasandilt otse hoovi pääsemiseks). Kõige selle taustal meenus mulle, kuidas 1980-tel… Loe rohkem »

analüütik
1 aasta tagasi

Haapsalus kisub kõik viimasel ajal kiiva.Kaugemalt tulnutel muidugi kama- kaks, peaasi, et näeks tossavaid uSA autosid,laaberdaks – jooks ja sööks kõriauguni, komberdaks mööda peatänavat, sest seal pole võimalik normaalselt liigelda. Mis nüüd üks kaldtee- kuursaali juhtide jutt on sama häma, mis linnvalitsusel- põhjendus, et pole metalli on naljanumber- tehke puidust. No on ikka euroopa ja turismilinn?

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

Kuursaal on Haapsalu esindusrestoran!

Tubli toitlustaja
1 aasta tagasi

On ikka kuursaal- kuurortlinna saal
Mitte restoran!!

Teist ja Teile
1 aasta tagasi

See on muidugi häbiväärne, et Haapsalu esindusrestorani ei saa siseneda ei lapsevankri ega ratastooliga ning taoline olukord on kestnud suurema osa hooajast. Härra Bahovskil aitavad nüüd kuursaali siseneda teenindajad- aga kuidas jääb teiste liikumisraskustega inimestega?

kas
1 aasta tagasi
Reply to  Teist ja Teile

restoran on ikka titele elutähtis koht!?

Oppaa
1 aasta tagasi
Reply to  Teist ja Teile

Lapsevankriga restorani!? Restorani, kus inimesed söövad laudade taga?

Lisast Kõrini
1 aasta tagasi
Reply to  Teist ja Teile

Jätke loomad ja lapsed ja invakärud koju, tulete ju sööma, mitte hädaldama!

Ostukorv
1 aasta tagasi

Kirjuta ajalehes ja siis hakkavad asjad liikuma.

Mida juttu
1 aasta tagasi

Loll on see, kes vabandusi ei leia. See väike töösutsakas nüüd reaalses elus küll nii kaua aega ei võta, pigem saamatus ja kõrkus.

Jürka
1 aasta tagasi

Kes ehitaja on?

ega
1 aasta tagasi
Reply to  Jürka

kolm tankisti ja koer

Päris ehitaja
1 aasta tagasi
Reply to  Jürka

linnavalitsuse onupoeg- materjal on tõusnud ning endale tahaks ka rohkem kasumit 😂