Galerii: suur toidupidu Haapsalus

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu suur toidutänav Karja tänaval. Pannkoogid Ukraina moodi. Foto: Elen Freivald
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Suur Haapsalu toidutänav. Fotod: Elen Freivald 

Suur Haapsalu toidutänav ligi poolesaja toitlustajaga pakkus maitseelamusi mitmele tuhandele külastajale.

Karja tänav muutus laupäeval foodtruckide peatänavaks. Maitsta sai nii Türgi, Aasia, Jaapani, Hiina kui ka naaberriikide Läti ja Leedu toite. Ampsudena pakuti ka kartulispiraale, mullivahvli magustoitu, jääjooki, suhkruvatti ja palju muud.

Väiksematele oli hüppamiseks täispuhutud batuudid, suurematele seevastu nii takode kui ka minipannkookide söömisvõistlus. Tervet päeva saatis diskorite muusikasetid, õhtuhämaruses oli muusikavalik suunatud retro teemale.

Kuigi ametlikult oli toidutänav külastajatele avatud 12 tundi ehk keskpäevast südaööni, siis umbes kuu ajal õhtul hakkasid osadel toitlustajatel valikud menüüs otsakorrale saama ja esimesed toidupakkujad pakkisid asjad kokku ca 21 aeg.

Vahetult enne üritust oli sotsiaalmeedias end üritusele osalejaks märkinud üle tuhande ja üritusest huvitatud kümned tuhanded inimesed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
olen
1 aasta tagasi

HUVITATUD, et sellised jamad haapsalu LINNAS lõppeksid, kui teil midagi teha pole , peale linnarahva rahu rikkumise, minge kiltsi lennuväljale ja tõmmelge seal, haapsalu pole selleks , et siin iga nädal mürgleid korraldada, kohalikud on sellest väsinud ja tüdinud, linn peab selliste jamade pidurdamiseks nendele pioneeriaktivistidele korraliku maksu peale panema, kõigest sellest võidavad enim bensujaamad ja mõned karja tn. kõrtsid, linnakodanik saab aga pidevalt häiritud.

Kaunis.
1 aasta tagasi
Reply to  olen

Rahval raha jalaga segada. Sellised kohad on kõige kallimad asjad müügil. Kohalikuna ei vaata ka mitte sellise ürituse poole. Aknast vaadates, oli tänavatel ainult võõras rahvas, kohalikke polnudki. Linn pargiti umbe, justkui viimane päev oli süüa osta ja toidupoodides riiulid vist tühjad. Kõik olid kokku vajunud Karja tänavale. Õudne rahvamass, pole ime, et igasugused haigused hakkavad levima. Sellisest kohast tuleb kauge kaarega eemale hoida!!!