Katarine Rosalie: epistel pimedate aegade tulemisest

Lääne Elu

info@le.ee

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Mu armas rahvas, täna on mu süda raske, meel mõru ja isegi nagu usk headuse võidusse hakkab vankuma lööma. Liiga palju liiga halbu endeid sööb mu südant ja tulevikku vaadates ei suuda ma näha enam ühtegi valguskiirt.

Võib-olla ka sina oled osanud märgata, milline kohutavate sündmuste laviin on vallandunud pärast Kaja uue põhiseadusevastase valitsuse ametissenimetamist? Helir-Valdor ja tema abilised küll teevad, mis nad suudavad, aga nende vastas on süsimustast mustemad jõud, ja kui kaua jaksatakse veel seista vastu sellele üleloomulikule ja ebainimlikule vaenlasele? Peaksime kõik koos langema Toompeal põlvili ja paluma jumalikku sekkumist sellesse kurjusesse. Muidu võimegi jääda taluma julmi järjestikuseid kaotusi, muidu võimegi päriselt kaotada oma lootuse ja usu vabasse Eestisse ning headuse võidusse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ploodu
1 aasta tagasi

Võimuahnus teeb pimedaks ja kurdiks… oma kukkur kui saaks täis, isapapa kaudunud miljonid ongi kulunud…vist.Mustad ajad tõesti.

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Pimedad ja külmad ajad tulekul aga kes meist eestlastest ennem neid aegu näinud pole?Eestlased heast südamest annaksid kõik ära peaasi,et ukraina saavutaks võidu!
Hea uudis on se,et lubati maagaasi asemel põlevkiviõli kasutada mis on tunduvalt odavam,kuid mitte TARBIA jäoks!
Lootus on,et elektri hind vaatamata valitsuse ponnistusele tõuseb talvekuudel ca 600-800 € juurde m/w

krõmpsluu
1 aasta tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Põlevkiviõliga lubatakse kütta ainult Narva venelastel,eestlased toppigu kasvõi oma pastled ja torupillid ahju kui sooja tahavad.