Hiiumaa malevkond sai sel aastal juba kolmanda pealiku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Fotod: Urmas Lauri

Pühapäeval andis malevkonnapealik leitnant Mart Reino kaitseliidu Lääne maleva Hiiumaa malevkonna lipu pidulikult üle uuele pealikule nooremleitnant Andres Kimberile.

Nooremleitnant Kimber on tänavu juba kolmas malevkonnapealik ja Reinol on tulnud tänavu kaks korda lippu uuele pealikule üle anda. 14. veebruaril andis Reino lipu üle malevkonna pealikuks nimetatud mereväekaptenile reservis Roman Lukasele, kuid Lukas astus juba 10. mail pealiku ametikohalt omal soovil tagasi. Seejärel juhtis malevkonda taas Reino.

Reino ütles, et on oma tänusõnad malevlastele juba 14. veebruaril öelnud, ja kordama neid ei hakanud. „Elame raskel ajal, Euroopas on sõda, selle lained veerevad meie ukse alla, aga peame olema kindlad, üheskoos saame vastu ükskõik millisele vaenlasele,” lausus Reino.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
1 aasta tagasi

Edu uuele pealikule!
Tore, et Hiiuma malevkond saik omale väärt pealiku! Kahju, et üks tola vahepeal seal tsirkust tegi!

Jaanile
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Kui sügavamalt võtta, siis neid tolasid on seal rohkem, kui üks. Ja, mis Hiiumaal praegu toimib, ei ole normaalne, sellist pole kunagi enne olnud. Üks leitnandike on hakanud tundma end Napoleonina. Otsustab, keda lastakse uksest sisse, keda mitte. Võtab staabihoonet oma isikliku mõisana. Ja eriorgide omavahelised suhted kuulukse on ka karidele jooksnud. Nii, et uuele malevkonnapealikule tõsine töö teha, et malevkond muutuks uuesti malevkonnaks. Ja malevkonnapealik on tegelik ülem, mitte palgalisest leitnant.Eks, kui samad, kriitilised signaalid hakkavad jätkama, pöördun kindral Ühtegi poole, las korraldab ühe korraliku inspekteerimise.

Paljas porgand
1 aasta tagasi
Reply to  Jaanile

Kõige rohkem neid ikka Läänemaal , fakt ju

Keda neid
1 aasta tagasi
Reply to  Paljas porgand

Keda neid on Läänemaal “rohkem” ? Ei saanud aru.