Politsei: mees võttis loata tuttava auto

Lääne Elu

info@le.ee

2. juulil teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas ähvardas 61-aastane mees avalikus kohas 23-aastast meest. Politsei pidas 61-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samal päeval alustas Haapsalu politsei menetlust selles, et 1. juuli õhtul sõitis mees omavoliliselt tuttavale naisele kuuluva sõiduautoga BMW, omanikult selleks luba küsimata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nonoh
1 aasta tagasi

Mingi bemmi varas w 😀

kusagil
1 aasta tagasi

pole seaduses, et tuttava autoga sõitmiseks peab mingi eri luba olema

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  kusagil

Mõõduka tasu eest võin sulle avaldada hästivarjatud saladuse – on olemas selline seadus nagu Liiklusseadus. Selles räägitakse muuhulgas ka autodest, juhtidest ja ka tuttavale naisele kuuluva autoga sõitmisest.

näita
1 aasta tagasi
Reply to  AVS

siis kus see keeld on

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  näita

Selle artikli leiad üles, aga Liiklusseadust mitte? LS § 88 ja 89, silmaringi laiendamiseks § 91 ja 92 (kuidas sind roolist kõrvaldada ning su käest auto hoiule võtta saab…)

haha
1 aasta tagasi
Reply to  kusagil

volikirjast oled kuulnud? ja kui ikka ilma küsimata võtad nii, et ma pean hakkama otsima läbi politsei veel, et kes pihta pani, ole hea tuttav tahes saad lihtsalt mollerjami, kui just väga hea sõber pole ja tõsine hädaolukord tekkis

Uno Kuller
1 aasta tagasi

Räägime ikka asja korralikult lahti.61 aastastane Uno Kuller ei kannatanud välja,et 23 aastane määramata soost isik tema aknast heitegaase sisse pumpab ja avaldas tollele agresiivselt armastust.