Haapsalu noorkergejõustiklased tõid Rukkilillemängudelt medaleid

Kaja Ladva õpilastega Võrus võistlustel. Foto: erakogu
Kaja Ladva õpilastega Võrus võistlustel. Foto: erakogu

Võrus toimunud rukkilillemängudel osales kuus Haapsalu kergejõustikuklubi sportlast, kellest kaks tulid koju medaliga.

U14 vanusegrupis võistlev Anna-Britt Aser tõukas kahekilost kuuli 10.53 ja võitis 18 konkurendi hulgas pronksmedali. Veel oli ta kõrgel viiendal kohal kõrgushüppes, ületades kõrguse 1.45.

Gerda Kikas seevastu sai kolmandal katsel üle kõrgusest 1.48 ja see tähendas talle pronksmedali võitu.

Kolmas U14 vanusegrupi tütarlaps, Saskia Klooster lennutas 0,6 kilogrammits ketast 19.98 ja sai sellega kaheksanda koha. Kõrgushüppes ületas tema 1.30 ja oli sellega viieteistkümnes.

Vanemad, U16 neiud olid samuti väga tublid. Simona Ladva tõukas kolme kilogrammist kuuli 10.29 ja sai 28 võistleja hulgas kõrge kuuenda koha. Kettaheites oli ta aga 11, hetites 0,75 kg heitevahendi 27 meetri ja 58 sentimeetri kaugusele. Hetty Tamm ületas kõrgushüppes 1.45 ja tagas sellega endale kaheksanda koha.

Noormeeste U16 vanuseklassis tegi stabiilsed stardid Kevin Matteus. Ta tegi kaasa kuuel alal ja neist neljal võitis koha esikaheksas. Kõrgushüppes ületas ta viienda koha vääriliselt 1.65. Kuulitõukes jäi ehk hea vorm realiseerimata, kirja sai ta neljakilose kuuliga 11.46 ja see andis Kullamaa Keskkooli noormehele seitsmenda koha. Kaks kaheksandat kohta tulid odaviskes ja kettaheites. 600 grammist oda lennutas ta 33.21 ja kilost ketast 34.06.

Rukkilillemängud on pika traditsiooniga noorte kergejõustikuvõistlused, mis oli kergejõustiklastele peaprooviks kümne päeva pärast Rakveres algavateks Eesti noorte meistrivõistlusteks.

Võrus oli stardis kuus Haapsalu kergejõustikuklubi, Kaja Ladva treeningühma sportlast. Noored sportlased võistlesid väga tublilt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taadu
1 aasta tagasi

Kuhu jäid siis ” multitalendi ” enda hoolealused ? Muidu on igas lehes, et kui imelisi starte tehakse aga nüüd kus konkurents on korralik, võistlema ei minda. Nagu kahenäoga J….s.

Kirp Conrad
1 aasta tagasi

Tublid olete!