25. juuni avalikud jaanipeod

Lääne Elu

info@le.ee

Jaanituli. Foto: Arvo Tarmula
Jaanituli. Foto: Arvo Tarmula

Täna on avalikud jaanipeod kahes Läänemaa paigas. Vaata, kuhu täna pidu pidama.

Lääne Elu ootab aadressil info@le.ee fotosid sellest, kuidas läänlased tänavu jaanipäeva tähistavad!

  • kl 19 Haeska jaanituli, tants ja murumängud
  • kl 20 Österby sadamakohvikus Anti Nöör lõõtspillil ja Margus Tokko basskitarril
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pettunud
11 kuud tagasi

Miks reklaamida Österbyt kui avalikku jaanituld, täielik fiasko ja pettumus. Lõkkease oli mis asi…? Mullased kännujuurikad, mis küll lõke polnud, see vaid suitses, sees oli perenaise erapidu, külastajad ei saanud isegi wc-sse, süüa pskutakse vaid bataadi friikaid, kohvi ei saa, mis krdi asi see seal oli…. Mis üritus see oli, ma sõidan 40 km kauguselt et tulla kohale, ilma jah eg na broneeriks laua, tahan istun murul, paljud trepil, aga siis me ei müü…. Kohutav, sinna tagasi ei enam. Ja kui perenaise lahke pilk selle kortsus kulmu asemel kusagil oleks vastu vaadanud, ehk siis. Kogemusi peaks juba olema, aga võta… Loe rohkem »