Jändi-Reinu detailplaneeringu kehtestamise teade

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 27.4.2022 korraldusega nr 372 kehtestati Haapsalu linnas, Tanskas ja Kivikülas paiknevate kinnistute reg-nr 188432 ja reg-osa nr 3039332 osas Jändi-Reinu detailplaneering. Planeeringuala suurus on 12,7 ha ja asub Jursu tee ääres.
Detailplaneering näeb ette planeeringuala jagamise 11 elamu-, 1 tootmis- ja 1 transpordimaa krundiks, elamukruntidel suurima lubatud hoonete arvu 3, suurima lubatud ehitusaluse pinna 300 m², ehitiste kõrguse elamutel 8,5 m ja abihoonetel 4,5 m. Planeeringuga määrati juurdepääsude ja kommunikatsioonide liitumispunktide asukohad. Planeeringu kehtestamisega muutub kinnistul 188432 varasem Jändi-Reinu kinnistu detailplaneering (kehtestatud Ridala vallavalitsuse 19.6.2008 otsusega nr 355) kehtetuks. Kehtestatud detailplaneering on kooskõlas Ridala valla üldplaneeringuga.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments