Taeblas sai neiu ülekäigurajal autolt löögi

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Täna hommikul kell 7.51 sai Taeblas Lasteaia tänaval ülekäigurajal teed ületanud 14-aastane neiu sõiduautolt Audi löögi.

Kiirabi toimetas neiu Haapsalu haiglasse kontrolli.

Politsei pressiesindaja Indrek Hirsi sõnul ei märganud esialgsetel andmetel autojuht sõiduteed ületavat inimest ereda päikese tõttu. „Kevadine päike ongi ere ja võibki pimestada,” ütles Hirs.

Ohtlike olukordade ja õnnetuste vältimiseks soovitas Hirs autojuhtidel kanda päikeseprille või reguleerida auto päikesesirmi, et päike ei pimestaks. Samuti tuletas Hirs meelde, et ülekäigurajale lähenedes tuleb autojuhtidel valida sõidukiirus, millega jõuab peatuda kui inimene on ootamatult teele astunud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mis
2 aastat tagasi

Päike tõusis täna teiselt poolt, või ma saan valesti aru. Aga jh, ükekäigurajale ei saa ennem astuda, kui auto seisab nagu näha. Kahju tüdrukust

Kodanik
2 aastat tagasi

Palju neid inimesi seal ülekäigurajal surma peab saama enne kui mõeldakse fooride või muude asjade peale? Vallasaksad tra mitte sittagi ei tee, istuvad ainult oma kotte laiaks.