Lääne Elu paberleht neljapäeval, 27. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Küttepuude ostmine läheb kallimaks

Mitmed Läänemaa küttepuude müüjad kergitavad hindu ja hoiatavad, et kevadel võib hind veelgi tõusta. Eesti puidumüügikeskuse tegevjuhi Einar Rannula sõnul kergitavad küttepuude hinda nii kohalikud kui ka üleeuroopalised tegurid. „Hinnasurve tuleb mitmelt poolt,” ütles ta.

Läänemaa keskmine volinik on Andres Kampmanni nägu

Rahandusministeeriumi koostatud volinike profiili järgi selgub, et Läänemaa omavalitsuste ja Lääneranna valla keskmine volinik on 48aastane kõrgharitud mees, kes on volikokku tagasi valitud. Kõigist Läänemaa volinikest vastab täpselt keskmise voliniku kirjeldusele Keskerakonna nimekirjas Lääne-Nigula volikokku pääsenud Andres Kampmann, kes on märtsi lõpuni oma volitused volikogus peatanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rähn
1 aasta tagasi

Hea,et seekord mõistus võitis ja tavakodanik ei pea merd rikkurite aia tagant vaatama,vaid pääseb ka edaspidi randa. Siin on mõttekoht ka Kapole – kes oli eelnõu tellija ??

Soh
1 aasta tagasi

Kampmann suht mõtetu mees, seda näitab ka voliniku kalkulaator, mittemidagi tegija, käed pikalt ootel, ehk antakse midagi. Elagu kesikud!