Aidi Vallik: ehk ikka oleme hoitud?

Aidi Vallik. Foto: Arvo Tarmula

Kõik aastad on tulnud selleks, et 365 päeva pärast ka minna – enamasti mõtled, et tänu jumalale, vahel jällegi on kahju aasta sabast lahti lasta, sest see on nii hea olnud.

Nüüd veerebki ajaloo kolikambrisse 2021. aasta – teine koroona-aasta, vaktsineerimisaasta, kohalike omavalitsuste ja presidendi valimise aasta, Kaja Kallase valitsusaasta, koroonavastaste mürglite aasta, kõrvetavalt kuuma suve aasta ja tavatult varase talvetulemise aasta… ja nii edasi, kuidas kellelegi.

Palju sellest, mis oli, on osutunud õpetlikuks ja harivaks. Ehk ongi praeguse aja suurimad õppetunnid seotud rahvahulkade mõjutamise ja manipuleerimisega, teiste inimeste usaldamise ja mitteusaldamise küsimusega, tõese ja ebatõese info eristamise ning infoallikate valiku oskustega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (vabatahtlik)
2 aastat tagasi

Ei saa nõustuda, et Reformierakonnas peale “tanki lükatud Kaja Kallase kõik hiirvaikselt püsivad”. K P Rosimannus, L Kersna, M Lauri, A Sutt jt on ju vägagi nähtavalt sõna võtmas. Aga Ansipi kriitika tuli erakonna kuvandile tervikuna pigem kasuks – kriitiline ja konstruktiivne mõtlemine on erakonnas veel olemas. Iseasi kas meie poliitilise kultuuri juures tal peale auesimehe “tähtsa positsiooni” talle muud rolli erakonnas võimu haaranud koopaoravate poolt pakutakse. Avalikus inforuumis sõna võtjaid pole üheski erakonnas just ülearu palju. T Kiik näiteks on keskerakonnas puutumatu, sest kes veel sellises kapatsiteedis esinemisi oleks võimeline produtseerima. Reformierakonna ja Kaja Kallase suur probleem ongi vast… Loe rohkem »

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Tänu kõigevägemale oleme me hoitud ja kaitstud ja valitsus mõtleb pingsalt missuguseid makse veel kehtestada !
Saatke see aasta ära särades sest järgmise aasta lõpuks …. ?