Tantsides uude aastasse

Millal siis veel kui mitte jõulukuul proovida tantsida ka köögis, näiteks piparkooke valmistades. Foto: Daire Kaup

Kõik me teame, kui suurt rolli mängivad liikumine ja tasakaalustatud toitumine tervelt elatud aastate osakaalu suurendamisel. Kätte on jõudnud jõulukuu – pidustused töökaaslastega, sõpradega, mõnusad õhtusöögid ja brunch’id on meelest pühkinud igasugused eesmärgid ja ületanud piirid, mida oma kehakaalule seadnud oleme.

Avastame end pärast jõule taas laua taga istumas, seljas kole kampsun veidra põhjapõdra pildiga ning jalas püksid, mille rihma korduvalt ja korduvalt järele andnud oleme. Peas kordumas mantra: „Küll uuel aastal võtan end kätte ja saan taas vormi.”

Hea võimalus on haarata härjal sarvist ja hakata tantsima, kasvõi kohe!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei sobi kõigile
2 aastat tagasi

Mehi halvustav jutt. Tantsima sundida inimesi …absurdne mõte.

kutse tantsule
2 aastat tagasi

see on üks hea ja õpetlik lugu, ehk kutse tantsule. Minule ei meeldi teiste pilli järgi tantsida-mina tahan, et teised minu pilli järgi tantsivad. Minu mees on oma sarved juba maha jooksnud, pole kuskilt kinni haarata-peab vist teisele enne sarved tegema. Sarvede mahajooksmene oo siis, kui inimene saab ühü elu õpetuse, et tormamene ei sünni kuskil…