Läänemaale koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul Läänemaale uusi koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud. Ööpäeva jooksul tegi koroonatesti 16 läänlast.

12. detsembri hommikuse seisuga on haiglas 275 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 187 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 159 ehk 85% on vaktsineerimata ja 28 ehk 15% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 26 uut haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4618 testitulemust, millest 377 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 223 vaktsineerimata ja 154 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2367 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 282. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 220 347 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 60,3%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments