Tuulepargi saatus selgub täna

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tuulepark. Foto: Urmas Lauri

Tallinna halduskohus kuulutab Risti tuulepargi kohta otsuse välja reedel.

Risti tuulepargi rajaja Enefit Green kaebas halduskohtusse Lääne-Nigula vallavolikogu otsuse tuulepargi eriplaneering lõpetada.

Ühe taolise kohtuasja on Lääne-Nigula vald juba võitnud, kui turbatootja Kekkilä vaidlustas vallavolikogu otsuse keelata kaevanduse laiendamine Niibi rabas. Läbi käidi kõik kohtuastmed, lõpuks andis riigikohus kohalikule omavalitsusele õiguse. Aastaks 2021 on vald Kekkiläga ära leppinud ja turbakaevanduse laiendamisega nõus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
2 aastat tagasi

selgub, kas võim on rahva või ärikate käes

pätid
2 aastat tagasi

kinkisid tibladele suure lahmaka meie mere majandustsoonist, kus oleks võinud inimesi segamata toimetada, ja nüüd ronivad ka meie koduõuele, et oma taskuid täita

ja siis
2 aastat tagasi
Reply to  pätid

seal meie endises majandustsoonis ujuvad venelaste allveelaevad ja meie ostame mereväele rakette , et neid heidutada, meri, luik ja teised on teinud kasuteene meie rahvale, kinkides jupikaupa eestimaad venelastele