1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 25. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Puises pidasid aru pärandniitude hooldajad

Paarkümmend aastat rannaniitude hooldamist on andnud neile kenama ilme, kuid linnustik seal loodetud määral taastunud ei ole.

Hardi Rehkalt: EKRE tahab pääseda opositsioonist koalitsiooni

Lääne-Nigula vallas kandideerival EKRE nimekirjal ei ole oma valimisprogrammi. Juhindutakse Eesti Konservatiivsele Rahvaerakonna katusprogrammist „EKRE viis plussi”, mis annab juhtnöörid kogu Eestile.

Tükike päikest oli Arvol alati kaasas

Aivo Paljasmaa meenutab Arvo Tarmulat, kellest maha jäänud tuhk maeti neljapäeval perekonna ja kolleegide juuresolekul Audru külje alla Uruste kalmistule. Laupäeva õhtul kogunevad sübrad Arvo Tarmulat mälestama Haapsalu promenaadile, kus Arvo peaaegu iga päev pildistamas käis.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vastutuul
vastutuul

LE on : Eesti vanim järjepidevalt ilmunud sõltumatu ajaleht,nii on punases kirjas lugeda iga Lääne Elu alt.

wpDiscuz