Kiltsi tee saab nutika ülekäiguraja

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Malle-Liisa Raigla fotod

Teisipäeval algas Haapsalu selle suve kolmas suurem teeremont – Kiltsi teel, kus Haapsalu linn remondib 750 meetrit Premium 7 tanklast Männiku tee ristmikuni.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et remondi käigus eraldatakse kergliiklustee sõiduteest haljasalaga ja tee saab neli ülekäigurada. Üks ülekäigurada tuleb Männiku tee ristmikule, teine tankla juurde ning ülejäänud kaks nende vahele.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viidikas
2 aastat tagasi

Asi on tõesti liiale läinud-justnagu inimene ilma ülekäigurajata enam üle tee minna ei mõistakski.Aga see innar peab ju kuidagi palga välja teenima,sest Pagula,mille juht ta oli,läks õnneks looja karja…Sukles saaks valimistel kindlasti tunduvalt rohkem hääli,kui saadaks tüübi Afganistaani ülekäigu radasid tegema.

Jaan
2 aastat tagasi

Aga mis seal jaama ristmikus hakkab? Kas kaevatakse jälle üles või on keegi matemaatika ülesandeid lahendanud.Kogu kate igasugu kirjutisi täis.

Stepan
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Mutt surus tee alt toru läbi .

Ülo
2 aastat tagasi

4 ülekäigurada 700m kohta ikka väga palju. Õhukvaliteet saab kenasti kannatada, kui suurhulk raskeveokeid hakkab seal iga 180m tagant kiirendama ja pidurdama. Lisaks veel müra, mis kiirendavate raskeveokitega seal tänaval nüüd tekkima hakkab.

Sass
2 aastat tagasi
Reply to  Ülo

Ega Te ometi arva et ülekäigu radadel kogu aeg inimesed voorivad , oh mõistust !

jeebu
2 aastat tagasi
Reply to  Ülo

4 ülekäigurada tuleb sellepärast, et siis ei saaks keegi seadust rikkumata mujalt üle keksida. Seaduse järgi vist ei tohi teed ületada kohas mis jääb 100m või lähemale ülekäigurajast, ehk siis politsei saab hakata trahve usinalt trükkima 😀

Ester
2 aastat tagasi

Innar 750 m peal 4 ülekäigurada!

lapsed ja teisedki
2 aastat tagasi
Reply to  Ester

Miks mitte? Sellegi jaoks on olemas standardid, vajadused ja normid. Innar puutub sinna asjasse üsna vähe.

Juss
2 aastat tagasi

Innar on täidab tühja kohta. Standardid ei ole tema ampluaa.

Nimi olgu kohustuslik
2 aastat tagasi
Reply to  Ester

Inimene on kole laisavõitu. Ei viitsi ta jalutada 300 meetrit ülekäigu rajani. See on selge, et linnas on tohedalt sebrasid. Ikkahi linn ja liikumist rohkem kui maakohas vms.