0

Ulrika Tülp ja Virgo Vallik lõid taas kõrgliigas väravad

Virgo Vallik on just viinud oma meeskonna juhtima. Foto: Liisi Troska
Virgo Vallik on just viinud oma meeskonna juhtima. Foto: Liisi Troska

Jalgpallurite resultatiivsed mängud Eesti jalgpalli kõrgseltskonnas jätkuvad, sest skoorisid nii naiste kõrgliigas mängiv Ulrika Tülp, kui ka nooruke, esimest aastat Premium Liigas mängiv Virgo Vallik.

Ulrika Tülp mängis oma koduklubi Saku Sportinguga naiste meistrivõistluste punase laterna, Lasnamäe FC Ajaxi vastu terve teise poolaja.

Saku naiskond, kes on turniiritabelis hoidmas teist positsiooni oli parajas ülekaalus. Kindel 4:0 võit tuli sellel korral võõrsil peetud kohtumises.

Taeblast pärit Ulrika Tülp skooris kohtumise 71 minutil ja viis oma naiskonna selleks hetkeks 4:0 juhtima.

Tuudilt pärit, selle aasta Premium Liiga komeet Virgo Vallik skooris taas. Kevadel valiti tema löödud värav ka kogu liiga kuu ilusamaks. Nüüd oli taas noormehe värav aitamas oma meeskonda suure võiduni. Võõral väljakul väga tugeva Tallinna JK legioni vastu viis Vallik 16 minutil Pärnu JK vapruse juhtima.

Taas oma kiirust näidates, jõudis ta esimesena pallini ja lõi väravavahile püüdmatult juhtvärava tabloole. Ka teine lõunaläänlane, Reno Mark tegi Vapruse poolt kaasa kõik 90 minutit. Kuigi Vaprus tegi nimetatud vastase vastu hooaja parima partii, kuulus lõpp esikolmiku kohta püüdvale JK Legionile, kes sepistas 2:1 võidu.

Vaprus ainsa värava autor Vallik tõdes peale kohtumist Soccernetile antud usutluses, et puudu jäi värsketest jalgadest ja vahetusmeestest. Tõsi, selles kohtumises ei teinud suvepealinna klubi mitte ühtegi vahetust!

JK Vaprus jätkab tabeli kaheksandal real.

Kümme päeva tagasi lõi ülitähtsa värava Premium Liigas Reno Mark, viies oma koduklubi Pärnu JK Vapruse võidule FC Kuressaare üle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz