Kullamaa koolijuhiks sai Kaidi Uueda

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda. Foto: Urmas Lauri
Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda. Foto: Urmas Lauri

Komisjon valis seni Kullamaa kooli direktori kohusetäitjana töötanud Kaidi Uueda välja nelja kandidaadi seast.

„Ta on oma tööga hakkama saanud,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa. Uueda juhtis Kullamaa kooli aasta aega kohusetäitjana. Direktoriks ei saanud teda kinnitada, sest tal puudus magistrikraad. Nüüd on see olemas.

Lääne-Nigula vald vajab veel kahte koolijuhti: Noarootsi ja Nõvale, kust direktorid lahkusid ametist. Noarootsi koolijuhi konkurss on lõppenud, laekus kolm avaldust. Nõva koolijuhi konkurss lõpeb 19. juulil, seni avaldusi laekunud ei ole.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Parandus
1 aasta tagasi

Nõva koolijuht ei lahkunud ametist. Tema käpardlikkus hakkas vallajuhtidele, valimiste lähenedes, natuke liiga kompromiteerivaks kujunema ja talle anti kinga. Kuid kuna oma teglikke tööülesandeid kooli hävitamisel täitis ta hästi, võimaldati tal lahkuda kokkuleppeliselt. Seda ernevalt aastatagustest kauaaegsete õpetajate vallandamisest, mida tehti SMS-i teel õpetajaid varasteks ning joodikuteks tembeldades.