0

Ligi 20kraadine soe kestab vähemalt uue nädala alguseni

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval on Eestis vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Tuul puhub idast ja kagust, ennelõunal ka kirdest 5-10, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 17-23, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.

Läänemaal on vahelduva pilvisusega ilm. Võib hoovihma sadada. Puhub ida- ja kagutuul 5-9, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 19-21 kraadi, meretuulega rannikul on märksa jahedam.

Reedel on nii öösel kui ka päeval oodata hoovihma. Öösel on õhusooja kuni 11 kraadi, päeval jääb temperatuur 15-18 kraadi vahele. Laupäeval on ilm reedele sarnane, kuid nii öösel kui ka päeval kraadi võrra reedest soojem.

Öö vastu pühapäeva tuleb jahedam, sooja on 5-8 kraadi. Päeval on ilm sajuta ja sooja on 16-18 kraadi.

Ka ööl vastu esmaspäeva on sooja 4-9 kraadi, päeval 17-20 kraadi, sajab hoovihma.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz