0

Pühapäeval võib sadada lund

Suvesooja asemel on pühapäeval oodata lund. Foto: Arvo Tarmula
Suvesooja asemel on pühapäeval oodata lund. Foto: Arvo Tarmula

Madalrõhkkond liigub Rootsi ranniku lähedalt Läänemerele ning jääb väheliikuvaks.

Neljapäeva ennelõunal on Eestis vahelduva pilvisusega, pärastlõunal pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 12-16 m/s. Õhutemperatuur on 8-12, rannikul kohati 5 kraadi.

Läänemaal on neljapäeva ennelõunal vahelduva pilvisusega, pärastlõunal pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-8, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 7-9 kraadi.

Reedel ja laupäeval on öösel õhusooja 1-4 kraadi, päeval 4-7 kraadi. Ilm on pilves selgimistega, sajab lörtsi ja vihma.

Pühapäeval on õhusooja oodata kuni kolm kraadi, puhub tuul 8-13m/s, puhanguti kuni 20 m/s. Ilm on pilves, sajab lörtsi ja lund.

Esmaspäeval tuul pisut vaibub, sooja tuleb kuni 7 kraadi ja sajab vihma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz