Randma mälestusvõistlused juba käivad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laskmisvõistlus. Foto: Arvo Tarmula

Igakevadised Ilmar Randma mälestusvõistlused laskmises peetakse tänavu osaliselt korrespondentsvõistlusena – õhkrelva lasevad osalejad oma kodutiirus, tulirelva tullakse aga laskma Haapsallu.

Võistluste korraldaja laskmistreener Mati Seppi sõnul on 15. märtsil alanud võistlusele registreerunud paarkümmend võistkonda Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest. Võistlus kestab mai keskpaigani.

„Tulirelvaga on aga nii, et kui koroonapiirangud leevenevad, leiavad võistkonnad aja ja tulevad Haapsallu laskma,” rääkis Seppi. Ta lisas, et ilmselt pole viiruse leviku tõttu kõigil võistkondadel võimalik korraga kohale tulla, vaid võisteldakse paari-kolme klubi kaupa.

Seppi sõnul peab võistluse teisest osast ilmselt kõrvale jääma Valgevene, sest lisaks koroonapiirangutele tekib neil probleeme relvade transportimisega üle riigipiiride.

Ilmar Randma karikavõistlusi peetakse tänavu 32. korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments