Sihtasutus Läänemaa otsib aasta ema

Tänavune aasta ema on Urve Kabel. Foto: Malle-Liisa Raigla
Möödunud aastal sai aasta ema tiitli Urve Kabel. Foto: Malle-Liisa Raigla

Sihtasutus Läänemaa kuulutab välja konkursi Läänemaa aasta ema 2021 leidmiseks.

„Praegune olukord on raske kõigile. Eriti raske on aga praegune emadele – olgu siis tegu vapra eesliinitöötajaga, kes peab hakkama saama suurenenud töökoormuse ja keerulisema olustikuga kodus – seda eriti, kui mõni lastest käib veel koolis või lasteaias, või mõne tubli emaga, kelle lapsed on juba suured, ent viiruseohu tõttu ei ole võimalik pikka aega kohtuda,” nentis sihtasutuse projektijuht Ege Tatarmäe.

„Praegu väärivad emad tähelepanu rohkem kui eales varem, seega kutsun üles oma emale helistama või kui ühes kodus elatakse, siis lihtsalt võtma see aeg ja oma emale ütlema, kui väga te teda hindate,” ütles Tatarmäe.

Läänemaa aasta ema kandidaate on võimalik esitada 21. aprillini. Saada tunnustamise ettepaneku vorm e-posti teel aadressile info@laanemaa.ee või paberkandjal aadressile sihtasutus Läänemaa, Karja 27, 90502, Haapsalu linn, Läänemaa. Rohkem infot leiad sihtasutus Läänemaa kodulehelt.

Aunimetuse Läänemaa aasta ema andmise eesmärk on väärtustada emadust ja perekonda ning tunnustada ema rolli laste kasvatamisel. Varem on Läänemaa aasta ema tiitli pälvinud Vivian Hallik, Ingrid Danilov, Silvi Tarang, Rita Lai, Lia Salumäe, Aile Nõupuu ning Urve Kabel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pooldan
3 aastat tagasi

Ühiskonnas silmapaistvad emad vajavad tunnustamist, nii nagu vajab seda iga tegus inimene. Kõik emad on tublid, aga mõni paistab kohe eriti silma. Minul pole kahju, kui kellelegi lillekimp kätte antakse ja paar head sõna öeldakse.

ei eelista
3 aastat tagasi

Ära lörtsitud see tiitel. Äkki lõpetaks selle jagamise? Emad on kodus head ja kallid.

Luule
3 aastat tagasi

Eelmine pandi kinni juba see, kes lapsi tuuseldas? Medal ja aumärk ära pärast krimm asi ka kaela