Päeviti enam miinuskraade oodata ei ole

Lumikellukesed juba õitsevad. Foto: Arvo Tarmula
Lumikellukesed juba õitsevad. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval pilvisus põhja poolt alates tiheneb ja ennelõunal jõuab Põhja-Eestisse lumesadu, mis laieneb aegamisi lõuna suunas, mitmel pool tuiskab. Puhub edelatuul 6-11, puhanguti kuni 16 m/s, rannikul 8-14, iiliti 17-20 m/s. Õhutemperatuur jääb nulli ja miinus kolme kraadi vahele, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Läänemaal on homme pilves, sajab lund ja tuiskab. Puhub edelatuul 6-11, puhanguti kuni 15 m/s, rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

Järgnevatel päevadel jääb päeviti õhutemperatuur pluss poolele, öösiti on veel oodata miinuskraade. Pühapäeval tuleb Läänemaal öösel 0 kuni +1 kraadi, päeval on õhusooja kaks kuni kolm kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on oodata kuni kolm kraadi külma, päeval kuni kaks kraadi sooja.  Teisipäeva ja kolmapäeval on öösiti kuni neli miinuskraadi, kuid päeval kerkib õhusoe seitsme kraadini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments