Talvefotode konkursi võitis pilt Koluvere päikesetõusust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Heiki Vassari võidufoto.
Heiki Vassari võidufoto.

Fotokonkursi „Talv Läänemaal” võitis Heiki Vassari pilt „Esimesed päikesekiired. Koluvere”. SA Läänemaa turundusjuhi ja žürii liikme Lemmi Kannu sõnul oli võidupildil nii tabatud unikaalset momenti kui foto oli ka tehniliselt heal tasemel. Rahvas hääletas oma lemmikuks Ada Petersoni pildi „Päikesesammas”.

Konkurss oli pühendatud Haapsalu fotograafi Kalju Juuriku mälestusele. „Meie soov oli innustada fotograafe püüdlema seda sorti täiuse poole, millisega Kalju Juurik oma fotodesse suhtus,” ütles Kann.

Konkursile esitati 47 pilti. „On hea meel, et Läänemaal on nii palju hobifotograafe, kes armastavad oma käikudele kaamera kaasa võtta ja käivad ka spetsiaalselt kaadreid jahtimas,” ütles Kann.

Võidupildi valis välja žürii, kuhu lisaks Kannule kuulusid teemaveebi „Fotojutud” asutaja ja toimetaja Peep Sooman, fotograaf Silver Raidla ja SA Läänemaa Turism projektijuht Olari Nebokat. Rahvas sai oma lemmiku valida Facebookis läbi viidud hääletusel.

Auhinnad pani parimatele välja OTTi talupood.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kullamaal
2 aastat tagasi

on tasemel fotograafid- õnnitlused jaotame uusi töid