11

Kodukant Läänemaa uue tegevjuhina asub tööle Liis Moor

Liis Moor. Foto: Urmas Lauri
Liis Moor. Foto: Urmas Lauri

Märtsi teises pooles alustab Kodukant Läänemaal tööd uue tegevjuhina Liis Moor.

Kodukant Läänemaa juhatuse esimehe Merle Mäesalu sõnul oli tegevjuhi kohale kaheksa tugevat kandidaati, kellest vestlusele kutsuti neli. „Kõik vestlusel osalenud kandidaadid olid vajaliku kogemustepagasiga, kuid konkursikomisjonile jäi silma Moori põhjalik ettevalmistus vestlusele tulles ning maakonnaüleste visioonidokumentide koostamise kogemus,” ütles Mäesalu.

Liis Moor on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli maastikuarhitektuuri eriala cum laude. Mooril on varasem töökogemus Lääne maavalitsuse arengu-ja planeeringuosakonnast ning Tallinna botaanikaaiast, töötades seal arendusjuht-maastikuarhitektina.

Moori sõnul kandideeris ta Kodukant Läänemaa tegevjuhi kohale, sest soovis end tööalaselt uuesti Läänemaaga siduda. „Mul on mitmeid ideid, kuidas arendada nii Kodukant Läänemaad organisatsioonina kui ma maaelu üldisemalt.”

Kodukant Läänemaa juhatuse liige Kadi Paaliste lisas, et juhatus ootab uuelt tegevjuhilt seniste tegevuste edasviimist, kuid veelgi suuremat tähelepanu külaliikumise edendamisele ja tööle organisatsiooni liikmetega. „Kui viimastel aastatel on organisatsiooni kuvand oluliselt muutunud, siis täna on oluline hoida olemasolevat tegevuste kvaliteeti, kuid rohkem kommunikeerida infot liikmetele ja küladesse,” lisas Paaliste.

Tegevjuhi esimesed tööülesanded on seotud kohaliku toidu valdkonna arengutega ning sõltuvalt Maaeluministeeriumi otsustest Kodukant Läänemaa strateegia uuendamisega seoses käesoleva Euroopa Liidu rahastusperioodi 2-aastase pikenemisega. Meeskonnas töötab lisaks tegevjuhile Leader projektijuht Maarja Pikkmets.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valdo
Valdo

Jõudu. Mind paneb imestama, kuidas kadedus teise inimese edu üle paneb mõned inimesed tatti pritsima.
T. Valdo

Lääne Elu
Lääne Elu

Mis teenete eest Mäesalu sellise koha peal on.

mede
mede

Emmuvere küla pole kuhugi liikunud, ikka sama koha peal edasi ja 30 iseseisvusaasta jooksul pole leitud aega küla piiritleda ja küla nimesilte üles panna.

Kohalik
Kohalik

Võta initsiatiiv, looge külaselts, suhelge vallaga ja asjad hakkavad liikuma.

ei hakka
ei hakka

mede mehed teiste tööd tegema ega toslemeid paluma, me teame niigi kus mede küla asub, võõrad on tihti teadmatuses

Juhhaidii
Juhhaidii

Pöördu siis vallavalitsuse poole.

mede
mede

mehed kolhoosi astuda ei kavatse

Raul
Raul

Tublid! Hea valik!

Kuli
Kuli

Tiit Moori naine vä?

Kaarel metsakülast
Kaarel metsakülast

Tiidul polegi naist, tal elukaaslane.

Kas
Kas

Ja mis soost siis ka on , ah .

wpDiscuz