Kodukant Läänemaa uue tegevjuhina asub tööle Liis Moor

Liis Moor. Foto: Urmas Lauri
Liis Moor. Foto: Urmas Lauri

Märtsi teises pooles alustab Kodukant Läänemaal tööd uue tegevjuhina Liis Moor.

Kodukant Läänemaa juhatuse esimehe Merle Mäesalu sõnul oli tegevjuhi kohale kaheksa tugevat kandidaati, kellest vestlusele kutsuti neli. „Kõik vestlusel osalenud kandidaadid olid vajaliku kogemustepagasiga, kuid konkursikomisjonile jäi silma Moori põhjalik ettevalmistus vestlusele tulles ning maakonnaüleste visioonidokumentide koostamise kogemus,” ütles Mäesalu.

Liis Moor on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli maastikuarhitektuuri eriala cum laude. Mooril on varasem töökogemus Lääne maavalitsuse arengu-ja planeeringuosakonnast ning Tallinna botaanikaaiast, töötades seal arendusjuht-maastikuarhitektina.

Moori sõnul kandideeris ta Kodukant Läänemaa tegevjuhi kohale, sest soovis end tööalaselt uuesti Läänemaaga siduda. „Mul on mitmeid ideid, kuidas arendada nii Kodukant Läänemaad organisatsioonina kui ma maaelu üldisemalt.”

Kodukant Läänemaa juhatuse liige Kadi Paaliste lisas, et juhatus ootab uuelt tegevjuhilt seniste tegevuste edasviimist, kuid veelgi suuremat tähelepanu külaliikumise edendamisele ja tööle organisatsiooni liikmetega. „Kui viimastel aastatel on organisatsiooni kuvand oluliselt muutunud, siis täna on oluline hoida olemasolevat tegevuste kvaliteeti, kuid rohkem kommunikeerida infot liikmetele ja küladesse,” lisas Paaliste.

Tegevjuhi esimesed tööülesanded on seotud kohaliku toidu valdkonna arengutega ning sõltuvalt Maaeluministeeriumi otsustest Kodukant Läänemaa strateegia uuendamisega seoses käesoleva Euroopa Liidu rahastusperioodi 2-aastase pikenemisega. Meeskonnas töötab lisaks tegevjuhile Leader projektijuht Maarja Pikkmets.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
2 aastat tagasi

Jõudu. Mind paneb imestama, kuidas kadedus teise inimese edu üle paneb mõned inimesed tatti pritsima.
T. Valdo

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Mis teenete eest Mäesalu sellise koha peal on.

mede
2 aastat tagasi

Emmuvere küla pole kuhugi liikunud, ikka sama koha peal edasi ja 30 iseseisvusaasta jooksul pole leitud aega küla piiritleda ja küla nimesilte üles panna.

Juhhaidii
2 aastat tagasi
Reply to  mede

Pöördu siis vallavalitsuse poole.

mede
2 aastat tagasi
Reply to  Juhhaidii

mehed kolhoosi astuda ei kavatse

Kohalik
2 aastat tagasi
Reply to  mede

Võta initsiatiiv, looge külaselts, suhelge vallaga ja asjad hakkavad liikuma.

ei hakka
2 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

mede mehed teiste tööd tegema ega toslemeid paluma, me teame niigi kus mede küla asub, võõrad on tihti teadmatuses

Raul
2 aastat tagasi

Tublid! Hea valik!

Kuli
2 aastat tagasi

Tiit Moori naine vä?

Kaarel metsakülast
2 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Tiidul polegi naist, tal elukaaslane.

Kas
2 aastat tagasi

Ja mis soost siis ka on , ah .