Lääne Elu paberleht laupäeval, 27. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Linnamäe arenguselts tahab Orule osavalda
Eilseks oli Oru osavalla moodustamise poolt andnud allkirja üle 80 sealse elaniku.

Iga kuues testitud läänlane kannab koroonaviirust
See nädal on Läänemaale toonud 38 uut koroonaviirusega nakatunut. Testitud on 241 läänlast. Positiivsete testide osakaal on meil 15,77 protsenti.

Elis Liira pani Risti taluelu raamatusse
Ristil sündinud ja kasvanud ning seal koolis käinud Elis Liira sulest ilmus lasteraamat, kus ta kirjeldab elu oma vanematekodus Koidu talus Risti külje all Rõumas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Georg
3 aastat tagasi

Muserdavad need vastutustundetult käituvad kodanikud (sealhulgas ka osad ettevõtjad) ja poliitikud (erakondlikust kuuluvusest sõltumata), kelle tegevuse ja tegevusetuse pärast olukord läheb halvemaks. Piirangud on tagajärg.

kodanik
3 aastat tagasi

Kui Kallas oli opositsioonis, kurtis ta ühes telesaates, et koalitsioon ei küsi Reffilt abi vaktsiini hankimisel. Nad saaks aidata. Nüüd ei paista seda abi kuskilt. Üks tubli erakond võiks oma rahvast muidugi ka opositsioonis olles aidata…

Et siis
3 aastat tagasi

Mis mõttes piirangud muserdavad. Kas pole veel aru saadud, mille jaoks neid vaja on?

K.s
3 aastat tagasi
Reply to  Et siis

Vaktsineerida oleks vaja aga selleks on meie valitsus kahjuks saamatu…Ja niikaua kui meil laod vaktsiinidest kummis ei päde ka jutt sellest et tarned hilinevad…

H.p
3 aastat tagasi
Reply to  K.s

Ärgem jookskem nüüd vaktsineerima, ammugi pole need kiirkorras valmis plätserdatud vaktsiinid nüüd selle gripi elupäästjad, gripil on ikka tüsistused ja nõrgema immuunsüsteemiga inimesed saavadki selle valusama hoobi , pole isiklikult vaktsiini vastu midagi, kui see on tehtud korralikult mitte rutates. Ja muusosas ei poolda ,et uusnormaalsus on iga gripiga välja kuulutada pandeemia ja inimestele soovimatute piirangute kehtestamine, Tere tulemast nsv-liit.

Nimi (kohustuslik)
3 aastat tagasi
Reply to  H.p

Pagana pihta, kui tohmid võivad ikka inimesed olla. Ilmselgelt vaade ikka piiratud. Krt haiglad on täis noori inimesi, kes kohati mineku ääre peal ja pool rahvastikust jaurab muudkui gripist. Minge krt koroona osakondadesse appi v taastusravisse vaatama kuidas osad sellest “gripist” veel kuid hiljem pole normaalsease ellu naasnud. Aga ei ikka tüüpiline Eesti talupoeg, mõhkugi ei jaga. Selliste pärast aint hullemaks seisud lähevad.

Tom naabermajast.
3 aastat tagasi

No minuga ei juhtu ju midagi…

H.p
3 aastat tagasi

On pungil täis, kurat pagana pihta kui tohm sa ise oled ? miks on Err uudisteportaalis artikkel et perh pani covid osakonna kinni kuna pole patisente ?, kui tohm sa ise oled ah ? et siin teisi tohmiks sõimad ? sinupärast selline seis ongi, mine istu sisse endale see koroona

nagu viirust polekski
3 aastat tagasi
Reply to  Et siis

Seepärast muserdavad, et siiani pole mitte midagi tehtud. Peaasi et kasum jookseks, kasvõi laipade hinnaga.

H.p
3 aastat tagasi
Reply to  Et siis

need viirused on koguaeg olnud, ärgem paanitsegem üle, nii kui kuskil mingi gripiviirus levib, ei saa tervet majandust kohe põhja lasta, ja inimeste liikumis, isikupuutumatuse ja teisi vabadusi piirama hakata, 90-ndatel tahtsime demokraatiat ja mis me saime, aasta aega juba vanas heas nsv-liidu vaimus elanud, kus Eestlase lemmiktoit on teine Eestlane, see mis siin kommentaarides välja loeb ei ole hoolivus teise Eestlase suhtes vaid puhas kituhimuline/pahatahtlik Eestlane kes muudkui tahaks kuidagi teisele ära keerata! Ajakirjandus võimendab seda igapäevaste hirmujuttudega ja need kellele igapäev seda korrutada, võtavadki selle info omaks ja elavad omas mullis, laiemat pilti hoomamatta!