Mõlemad Läänemaa lihatööstused valmistavad nüüd ulukilihatooteid

Kirimäe lihatööstus. Malle-Liisa Raigla

Kirimäe lihatööstus. Malle-Liisa Raigla

Kirimäel asuv Rannarootsi lihatööstus hakkas valmistama tooteid ulukilihast, selleks valmis ettevõttel uus tsehh.

Seni on Eesti tuntuim ulukilihast toodete valmistaja olnud samuti Läänemaal tegutsev Linnamäe lihatööstus. Mõlema ettevõtte juhid kinnitasid, et ulukiliha jagub mõlemale ja konkurents pigem tugevdab ulukiliha tootmist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvan
3 aastat tagasi

Kuigi ulukilihas on palju häid aineid, kuna nad ju söövad looduses omal valikul taimi ei maitse mulle kitseliha üldse, tuim ja omapärase maitsega. Põder teha konserviks koos seaga on täitsa hea. Hinnad poes üle mõistuse kallid ja liha seisab seal päevi. Värske on esimese 24 tunni liha.
Tuttav jahimees tüki toob, vat siis on õige liha.

see
3 aastat tagasi

linnamäe ulukitooted küll head ei ole:(

Mmmm
3 aastat tagasi

Ja nii saabki taimetoitlane

Loodusesõber
3 aastat tagasi

Muidugi, jahimehed saavad siis oma tapakire eest veel eurosid ka! Tapame ikka kõik metsloomad maha, siis pole probleemi, et nad meid inimesi “looduse krooni” kuidagi segada saaks!
Olen Linnamäe lihatööstuse metskitseliha poes müügil näinud ( seisis allahinnatuna letis, kuna hind ilmselt krõbe). Las loomakesed elavad, mis te neist tapate kui lihakäntsakas letile seisma jääb!

komissar paio tarmu
3 aastat tagasi
Reply to  Loodusesõber

no tapakirge raske alla suruda , ma ka vahest reede õhtal tahaks endise ülemuse ära praadida , aga näedsa ei tohi , niigi juba kriminaal ……

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  Loodusesõber

ei ole sa mingi loodusesõber siin