Lääneranna valla ametnikud jäid eneseisolatsiooni

Terviseamet suunas viis Lääneranna valla ametnikku eneseisolatsiooni, sest olid teisipäeval koosolekul, milles üks osalenutest sai neljapäeval positiivse koroonatesti tulemuse.

Teisipäeval oli vallamajas pooleteisttunnisel koosolekul kokku kuus inimest, kellest viis olid valla ametnikud. Lääneranna vallavanem Arno Peksar ütles, et eneseisolatsiooni määratud töötajad teevad tööd kodukontoris. „See on küll raskendatud, aga kuni pole haiged, on võimalik,” ütles Peksar.

Möödunud nädala reedest sulges Lääneranna vald ennetavalt valla ametihooned – vallaametnikega saab suhelda telefoni või e-kirja teel ning põhjendatud vajadusel ka füüsiliselt kokku saada.

Peksar lisas, et koroonaviirusega nakatumine on vallas võrreldes kogu Eestiga okei. „Ei ole hull,” ütles Peksar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mustronk
3 aastat tagasi

Pigem istuvad kodus kuna vallas lume lükkamis tehnika on lume sahkadega teele kinni lohistamine ja kui sula tuleb siis selle pudru sees saab liikuda ainult traktoriga…

Eks
3 aastat tagasi
Reply to  mustronk

soola ka kövasti otsa, et lumi musta värvi omandaks ja lumesodi igati segasem oleks..