Alevirahvas tahab Virtsut paremaks muuta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kalamehed Virtsu sadamas. Endises tööstusasulas elab sadu inimesi, kuid pole kultuurimaja ega noortekeskust. Urmas Lauri

Kalamehed Virtsu sadamas. Endises tööstusasulas elab sadu inimesi, kuid pole kultuurimaja ega noortekeskust. Urmas Lauri

Virtsu aleviku edendamise nimel tegutseb mitu seltskonda, kuid ühe mütsi alla pole nad veel mahtunud.

Soraineni büroo advokaat, Virtsu kooli vilistlane Karin Madisson tahab aleviku muuta paremaks paigaks, selleks saatis ta Lääneranna vallajuhtidele ettepanekud, kuidas seda teha võiks. Madissoni seitsme ettepaneku hulgast leiab korraliku WC ehitamise parki, kolemajade lammutamise ja Virtsu rahvamaja loomise.

Madisson ütles Lääne Elule, et korraldas Facebooki Virtsu uudiste lehel küsitluse. Vallavalitsusele saatis ta 17 inimeste ettepanekuist need, mis on kohalikul omavalitsusel võimalik korda ajada. „Suuremad ettepanekud, mis puudutasid näiteks vana kalatööstust, jätsin välja, sest need nõuavad erainvestorit,” ütles Madisson.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments