0

Galerii: nädalavahetusel oli Palivere kelgumägi lapsi täis

Nädalavahetusel lustisid paliveres kelgutades kõik. Malle-Liisa Raigla

Nädalavahetusel oli Palivere tervise- ja spordikeskuse kelgumägi täis lumes lustivaid lapsi. Samuti olid kohal suusatajad.

Kelguga lasti mäest alla nii ühe kaupa kui ka mitmekesi koos. Mäest alla lasti ka saanide ja lumelaudadega. Mäenõlv oli justkui pooleks jaotatud – poolel lasid lapsed liugu päris mäe tipust, teisel poolel hakati alla laskma poolelt nõlvalt – see oli sobivam väiksematele lastele.

Malle-Liisa Raigla fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz