Läänemaa koolimuusikal läheb üleriigilisse veebitelevisioonivõrku

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Muusikali lavastavad Kai Tarmula (ees vasakul) ja Mairi Grossfeldt (ees keskel), osatäitjad on Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilased. Peeter Särg

Muusikali lavastavad Kai Tarmula (ees vasakul) ja Mairi Grossfeldt (ees keskel), osatäitjad on Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilased. Peeter Särg

Läänemaa ühisgümnaasiumi (LÜG) noored toovad koos lavastaja Kai Tarmulaga koroona kiuste lavale Sass Henno versiooni kultuslavastusest „Kuidas kuningas kuu peale kippus”.

Kuigi koroona loobib igal sammul hoogsalt kaikaid kodaratesse kõikjal, tahab elu endiselt elamist ja ideaalid teoks saamist. „Vahet pole, millal see juhtub – märtsis, aprillis või mais –, aga me tuleme selle etendusega lavale!” raiub Tarmula.

Detsembri eelviimasel nädalal olid asjalood sellised, et proovi said osatäitjad teha ühe- või kahekaupa ja ühtegi kõrvalist inimest koolimajja ei lastud. Sestap sain Kai Tarmula ja Kuninga osatäitja Kaarel Metssaluga kokku hoopis Haapsalu kultuurikeskuse kohvikus, kuhu nad saabusid otse proovist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments