Tuleva nädala reedest pääseb Eestisse vaid negatiivse koroonatestiga

Foto: Pixabay

Tulevasest reedest, 15. jaanuarist peab Eestisse välisriigist sisenedes ette näitama 72 tunni jooksul tehtud negatiivse koroonaproovi või andma proovi viivitamatult pärast Eestisse jõudmist, vahendas ERR.

Välisminister Urmas Reinsalu selgitas, et arutas teemat ka Läti ja Leedu välisministritega ning ka neis riikides hakkab sarnane põhimõte kehtima.

Reinsalu lisas, et mudel hakkas näiteks Suurbritannia puhul kehtima koheselt, kui uus viirusetüvi levima hakkas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
3 aastat tagasi

Aina nõmedamaks läheb. Teame, et viiruse peiteaeg peale nakatumist on 10 päeva. Huvitav kas need otsuste tegijad ise ka analüüsivad enne kui otsuseid vastu võtavad? Aina rohkem tundub, et lahmitakse huupi, sest uued otsused on kohati vasturääkivad algsete otsustega. Mina näen asja nii; 1. Euroopa Riigid püüavad tõrjuda välitööjõudu oma koduriigist minema. 2. Tänu viirusele on tekkinud riikidel hea põhjus taandada lepingustest, mis seab nad ebamugavasse olukorda. 3. Tänu sellele viirusele suretatakse välja nii mõnegi riigi majandus. PS. Kindlasti on see viirus olemas ja olen veendunud, et kiviaja vahendite ja moodustega ei saa võidelda kaasaja viiruse vastu. Aastaid tagasi hoiatasid… Loe rohkem »

mina arvan
3 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Pead vist oma painavatele küsimustele ise vastama või tegema välisministri poole ametliku pöördumise oma nägemustest ja ettepanekutest.

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Siia pole mõtet seletama tulla