Jaanus Karilaid: Toompeal on võimul tammsaarelik valitsus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaanus Karilaid juhib Haapsalu volikogu, aga riigikogu liikme ja Keskerakonna aseesimehena korraldas ta võimupöörded Rakveres, Valgas ja Narvas. Arvo Tarmula

Jaanus Karilaid juhib Haapsalu volikogu, aga riigikogu liikme ja Keskerakonna aseesimehena korraldas ta võimupöörded Rakveres, Valgas ja Narvas. Arvo Tarmula

Haapsalu linnavolikogu esimees, riigikogu liige Jaanus Karilaid ütles, et on Haapsaluga olnud seotud nii kaua, et tunneb end nagu kolmanda põlve haapsallane.

„Kui mind kutsutakse kandideerima Tallinna, on mul emotsionaalne side Haapsaluga nii tugev, et olen tallinlastele öelnud, et haapsallane ei saa enam siia tulla,” ütles Karilaid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kiki
3 aastat tagasi

iga järgnev võim on eelmise võimu kuriteod avalikustanud, saab näha millal selle preguse võinu kuritegusid avalikustama ja teadvustma hakatakse- aga see aeg ei ole enam kaugel protsess juba käib. Nii et selle Krialiu vastutusele võtmine ei ole enam kaugel.

Kalle
3 aastat tagasi

Edukat uut aastat!
Läbi raskuste tähtede poole!
Me täname teid, annate rahvale
kogu oma armastuse, hoole.
Et me elu oleks turvalisem, parem –
iialgi ei ole nii head valitsust
meil olnud varem.

Вася
3 aastat tagasi

Selliste pidurite pärast nagu see Karilaid ei liivu elu edasi Haapsalus ega kogu riigis. Vahelduseks mingu luuabrigaadi tööle ja tehku jõukohast tööd.

viloloog
3 aastat tagasi

Parteilase kõrgeim eesmärk on püsida võimul!
Eesmärk pühitseb abinõu!
Astudes parteisse vahetad südametunnistuse parteipileti vastu!
Kelle leiba sööd, selle laulu laulad!

Mis vahe on poliitikul ja prostituudil? Ja juttu jätkub kauemaks!

Näis, kaua see komm kestab.

Juhan
3 aastat tagasi

Karilaid võib ju end tunda kuidas tahab aga Haapsalusse saadeti ta partei keskkontorist ja nii on. Soovitaks tublile parteisõdurile reaalset tööd ka teha selmet tähtsa näoga poliitikaga tegeleda

Riina
3 aastat tagasi

Mees on tubli parteisõdur ja pole Haapsalus elanudki.

Mati
3 aastat tagasi
Reply to  Riina

Huvitav miks Haapsalu volikogu majas Karilaidu wei oodata

vihakõne
3 aastat tagasi

Teoompeal on võimul endiselt Reformierakod vahet ei ole keda sinna valimistel valida. Valimised on muutunud täielikuks farsiks.

Peter
3 aastat tagasi

Aga ongi, ei tea kuidas sellise jutuga LE leheküljele üldse saab. Iseenesest kesikud mängivad ka seda liberastiat liiga palju kaasa, vœiksid pidurisse rohkem panna ja mõista, et eelkõige on tegemist konservatiivse valitsusega. Aga noh, eks ise tesvad .. poliitika ongi libedike hõõrumine.