Lääne Elu paberleht teisipäeval, 8. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Vormsi liiklusõnnetuses hukkus inimene

Pühapäeva õhtul oli Vormsil traagiline liiklusõnnetus, kus purjus juhi tõttu kaotas elu 50aastane naine.

Hundisõjas oodatakse abi ministritelt

Lääne-Nigula vald ootab Piirsalu kandi hundiprobleemi lahendamisel abi EKRE ministritelt ja riigikogu jahinduse töörühmalt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mis toimub?
3 aastat tagasi

Lääne Elu oli kunagi isamaalik leht. Nüüd on LE muutunud Karnau juhtimisel SDP vinguviiuliks. Masendav.

Valikut jagub
3 aastat tagasi
Reply to  mis toimub?

Ei ole ta Isamaa ega SDP leht. Samuti täiesti kindel, et ega lugema ei peagi, Võimalus tellida endale näiteks Kesknädal.

K.S.
3 aastat tagasi

Aga tore, Lääne-Nigula Piirsalu valla rahvas on lõpuks aru saanud, et pöörduda ei tasu ei sotside ega rehvormikate poole… Kui keegi mures aitab siis ikka ainult EKRE ministrid…
P.s. Suur tänu lgp.toimetusele selle uudise eest!!!

Marks
3 aastat tagasi

Kapital võidab alati

Kaugelt
3 aastat tagasi
Reply to  Marks

Räuskamine, sildistamine, allkirjade väljapressimine ning põlekivienergia kindlasti ei ole võidukaardid.

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Kaugelt

Ma ei tea feisspukist midagi, aga mida siis LE juhtkirjas tsiteeritud vallavolinik tuugenipooldajatele valesti ütles? Juba ammu jääb mulje, et enamus ‘räuskamise’ vastustajaid pole elus räuskamist kuulnudki. Saavad hüsteeriahoo ainuüksi lausest “Jooksku Rootsis.” Kas näiteks soovitus mugavuskolonistide maaletoojatel endil koloniste kostile võtta, enne kui nad kogu maa uuseestlastega täidavad, on ka mõnitamine? Piirsalu tööstustaristu (park kõlab eksitavalt) on küll suuremahuline looduse mõnitamine, veel säilinud autentse keskkonna hävitamine, mis jääb alla isegi totaalsele lageraidele. Tore muidugi, et LE ka vastaspoolele leheruumi eraldas aga samasugust tasakaalustatust ootaks ka muis teemakäsitlusis (nt. jrg. numbris Sooääre seaduserikkumise kohta).

K.S.
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Sooäärt ära puutu!!!!