Tõnis Lukas: inimesed peavad taluma ka teistpidi arvamist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kultuuriminister Tõnis Lukas väisas esmaspäeval Haapsalu pitsikeskust. Arvo Tarmula

Kultuuriminiser Tõnis Lukas ütles esmaspäeval Haapsalus, et hääletab referendumil selle poolt, et abielu jääks mehe ja naise liiduks.

Esmaspäevane Haapsalus-käik oli Lukasel kultuuriministrina esimene. Ta külastas Haapsalu põhikooli, rannarootsi muuseumi, pitsikeskust, Evald Okase muuseumi, Haapsalu spordibaase ja raudteemuuseumi ning andis intervjuu ka Lääne Elule.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mupo
3 aastat tagasi

Lukas toob selgelt samasooliste abielu sõlmprobleemi välja. Küsimus on tõesti lapsendamises. Kui in perekond, siis on õigus ka kahel abielus mehel lapsenda või nagu meedias näha, ka laps või lapsed osta sünnitusmasinast naiselt. Kui see ostetud laps ühel päeval küsib, “kus on mu ema, miks ta mind maha jättis, kas tõesti ta raha pärast mind sünnitas.” See on liiga trasgiline, et saada kunagi normaalsuseks. Erandid alati ei kinnita reeglit. Just laste terma pärsst on see rahvahääletys oluline. Rääkigu poliitikud, mida tahes muud.

LKGB
3 aastat tagasi
Reply to  Mupo

Täpselt nii see on, et inimkaubandus muutub normaalsuseks, lapsi hakatakse ostma-müüma nagu puuhalge ja see on inimsuse lõpp.

jamps
3 aastat tagasi

Härra ei peaks nii tagasihoidlik olema. Isamaa puhul teistsugune vastus tähendab tegelikult käsku minna hermanni otsast lippu maha võtma. Kui isamaa enda lippu ei austa siis teised ei pea sedagi tegema.