Läänemaa toidunädal: üle kivide ja kändude eduka lõpu poole

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Dirhami kalakohviku peakokk Mark Keerd ja perenaine Annely Einmann võõrustasid eile muusikalist õhtusööki. Urmas Lauri

Dirhami kalakohviku peakokk Mark Keerd ja perenaine Annely Einmann võõrustasid eile muusikalist õhtusööki. Urmas Lauri

Läänemaa toidunädal läks käima üle kivide ja kändude: planeeritud avaüritus – suurejooneline seitsmekäiguline õhtusöök – jäi koroonaohu tõttu pidamata ning viiruse kartuses on ära jäetud veel paar ettevõtmist.

Läänemaa toidu veebilehel on nädala üritused kenasti kirjas. Üritus on ju ka katse, mis võib õnnestuda, kuid luhtagi minna. Nagu näiteks kõrgushüppes.

Kodukant Läänemaa kohaliku toidu spetsialist Eva Rahv ütles eile, et ebaõnnestus paljudest ettevõtmistest puhtalt üks – ära jäi frikadellisupi valmistamise töötuba Pusku turismitalus. „Osalejaid oli vähe, aga seda selle tõttu, et lasteaialapsed, kellele töötuba oli mõeldud, olid haiged ja lasteaiad olid sel nädalal tühjad,” selgitas Rahv.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seda
4 aastat tagasi

7 käigulist minge propageerige talinabanaanas, kusagil kõrghoonete vahel, seal leidub ehk riigivargaid, kes jõuavad sellist toitu tellida.frikateli supi tegemise on aga iga normaalne ema ammu oma tütrele selgeks õpetanud, selleks ei pea karja kokku ajama

anti
4 aastat tagasi

õnnestunuks saaks asju siis lugeda kui rahvas saaks aru mis sai ja milleks see kohalik toit on, aga seda ju ei ole. Ärge nüüd looge illusiooni läbikukkumiste õnnetumistest.