3

Taebla vallamajas algab remont

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Taebla vallamaja. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallamajas Taeblas on algamas remont, mille käigus ehitatakse vallamaja fuajeesse töökabinetid ning uuendatakse ka seniseid tööruume.

„Toome mõningad töötajad inimestele lähemale,” ütles Lääne-Nigula abivallavanem Taivo Kaus. Ta tõi näiteks sotsiaaltöötajad ja kodanike vastuvõtu. Kausi sõnul tuleb fuajeesse ka üks ruum, kus vallaametnikud saaksid vestelda inimestega, kellel on raske trepist kõndida.

Ehituse hanke võitis Ants Lipu OÜ. Kausi sõnul pole ehitus vee alanud. „Aga jaanuari lõpuks tahaks valmis jõuda,” ütles Kaus.

Lääne-Nigula vallamaja remont läheb maksma ligi 60 000 eurot, millele lisandub käibemaks. Kausi sõnul kasutatakse remondiks valitsuse eraldatud nn koroonaraha, millele vald lisab ka raha ka oma eelarvest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kaugelt
Kaugelt

Ammu oleks aeg seal remonti teha. Valla töötajate töötingimused jätavad soovida ja kodanike vastuvõtu jaoks ruumi ei ole.

K.S.
K.S.

Hea, et vallas pole valitsuse kingitud koroonarahaga muud targemat teha kui vallamaja remontida. Tõsi, veel oleks võinud omale preemiaks maksta või uued autod osta…

ja ma ei ole valla töötaja
ja ma ei ole valla töötaja

See on paljas torin. Üsna kehvakesed on valla ruumid, kindlasti oleks suurematki remonti vaja. Praegune on hädavajalik, sedagi ainult külastajate tarbeks, töötajatele oleks ikka ka vaja tänapöevasemaid tingimusi. Tubli, et niigi teete, vaesuses ilmselt rohkem ei jõua. Edu!

wpDiscuz