Noarootsi pood avas pidulikult uksed

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noarootsi ettevõtjad Ebekai ja Ringo Härm avasid neljapäeva õhtul pidulikult Pürksi poe.

Noarootsi poolsaar on poeta olnud mullu novembrist, mil Härmid panid kinni Pürksis rendipinnal tegutsenud poe. Uues kohas, endises kõrtsis Pürksi kultuurimaja ja kooli vahel tegutseb pood oktoobri algusest.

Neljapäeva õhtul aga kaunistas poemaja punavalge triibuline lint, mille poepidajad mitmekümne noarootsilase rõõmuks läbi lõikasid. Kohv ja kringel käis asja juurde, vastutasuks lookles kassa ees pikk ostlejate saba.

Peatselt avab uksed ka kõrts. Remont on seal lõppenud, kuid köögiseadmed tuleb veel paigaldada. Endise sööklahoone renoveerisid ettevõtjad PRIA toel.

Fotod: Piret Pärnapuu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments