Läänemaa esimesed meistrid rannatennises on selgunud

Läänemaa meistrid rannatennise segapaaris: Joonas Arnover (vasakult) ja Maike Tellmann, Innar ja Aire Mäesalu ning Katrin Meriloo ja Hindrek Rank. Foto: Kaja Ladva
Läänemaa meistrid rannatennise segapaaris: Joonas Arnover (vasakult) ja Maike Tellmann, Innar ja Aire Mäesalu ning Katrin Meriloo ja Hindrek Rank. Foto: Kaja Ladva

Laupäeval ja pühapäeval selgusid esimesed Läänemaa meistrid rannatennises. Mängiti segapaaris, naispaaris ja meespaaris.

Segapaaris oli võistlemas 12 paari. Võisteldi kahes alagrupis, millele järgnesid poolfinaalid ja finaal. Väga pingelises heitluses võitsid finaali Aire ja Innar Mäesalu 7-5, 6-4 Maike Tellmanni ja Joonas Arnoveri vastu. Kolmanda koha võitsid Katrin Meriloo Hindrek Rank 4-6, 6-2, 10-7 Annika Mändla ja Ilo Toomi vastu.

Läänemaa meistrid rannatennise naispaarismängus. Foto: Kaja Ladva

Naispaare oli võistlemas seitse. Kõik võistlejad kohtusid omavahel, mängiti ühes alagrupis. Väga pika võistluspäeva käigus võitsid kulla Katrin Meriloo ja Maike Tellmann. Hõbeda said Silvia Ots ja Annika Mändla ning pronksi Aire Mäesalu ja Rena Trei.

Rannatennise Läänemaa meistrid meespaarismängus. Foto: Kaja Ladva

Meespaare oli võistlemas viis. Seekord panid end maksma kõige nooremad osalejad. Kulla said Patrik Kaljula ja Keven Ungert. Hõbeda vennad Joonas ja Jasper Arnover ning pronksi Ilo Toom ja Innar Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments