Selgusid Läänemaa meistrid rannatennises

Segapaarismängu võitjad vasakult: Innar ja Aire Mäesalu, Merlin ja Andro Aavik, Simona Ladva ja Patrik Rainer Kaljula. Foto Kaja Ladva

Haapsalu staadionil selgitati Läänemaa meistrid rannatennises sega-, nais- ja meespaarides.

Segapaare oli võistlemas 12. Väga pingelises heitluses võitsid seekord kõiki vastaseid ja tulid maakonna meistriks Merlin ja Andro Aavik. Hõbemedali said Aire ja Innar Mäesalu ning pronksi Simona Ladva ja Patrik Rainer Kaljula.

Naispaare oli võistlemas kuus. Kõik paarid mängisid omavahel läbi. Seekord teenisid kõik võidud ja kuldmedali Annika Mändla ja Birgit Põlluaed. Hõbemedali said Kaja Männiko ja Victoria Tagliabue ning pronksi Simona Ladva ja Katrin Meriloo.

Meespaare oli võistlemas samuti kuus. Seekord panid end taas maksma kõige nooremad osalejad. Kulla said Patrik Rainer Kaljula ja Keven Ungert, hõbeda vennad Joonas ja Jasper Arnover ning pronksi Hindrek Rank ja Innar Mäesalu.

Naispaarismängu esikolmik Katrin Merilo (vasakult), Simona Ladva, Annika Mändla ja Birgit Põlluaed, Victoria Tagliabue ja Kaja Männiko. Foto Kaja Ladva
Meespaarismängu esikolmik vasakult Joonas ja Jasper Arnover,Patrik Rainer Kaljula, Keven Ungert, Innar Mäesalu ja Hindrek Rank. Foto Kaja Ladva
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments