1

Galerii: Haapsalu põhikool on peagi valmis

Uus põhikoolihoone on peagi valmis. Arvo Tarmula

Haapsalu põhikool on veel ehitusjärgus. Ometi on plaanis kooliaasta pidulik aktus 1. septembril uues koolimajas maha pidada.

21. augustil on plaanis teha õpetajatele tutvumispäev uue koolimajaga.

Praegu käivad hoones  siseviimistlustööd, väljas pannakse paika viimaseid detaile ja valmistatakse maapinda ette haljastuseks.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Artur
Artur

Klaasist klassisein võib ju popp olla, aga kas keegi tahab sellises aastaid õppida ka? Mina tundsin ennast vaikses, paksude seintega klassis turvaliselt ja kõrval klasside tegevus ei häirinud. Minujaoks uus kool liiga moderne, kas meil vanematel on kõigil hinges halb mälestus kooli koridoridest?

wpDiscuz