Leht: Lihula tulistaja on meditsiiniõde ja töötanud aastaid õppejõuna

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 23

Eile Lihulas inimeste pihta tule avanud 32aastane mees on töötanud aastaid meditsiiniõe ja selle valdkonna õppejõuna. Mees on varem kriminaalkorras süüdi mõistetud ebaseaduslikust relvast tulistamises, vahendas Pärnu Postimees.

Mullu aprillini töötas kõnealune 32aastane mees toimetusele teadaolevalt Tallinna Tervishoiu kõrgkoolis õenduse õppetooli õpetajana. Samuti on see mees töötanud Tallinna lastehaigla ja Põhja-Eesti regionaalhaigla õe ja Tallinna kiirabi abiõena.

Kinnipeetu on lõpetanud Tallinna Tervishoiu kõrgkoolis üldõenduse eriala.

Et kahtlusalune on töötanud meditsiini valdkonnas, teatas tänahommikusel pressikonverentsil ka Lääne prefekt Kaido Kõplas. Nagu sedagi, et mees on olnud seotud Kaitseliiduga.

Fotod: Eduard Laur

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Mingi jutt käis läbi, et oli politsei informaator…

ei tea
3 aastat tagasi

kas seaduste rikkumsie eest ei võetagi relvaluba ära ?

Maarja
3 aastat tagasi

Aga mida see kopter siis öösel otsis? Mees tabati juba 00.40

Pook
3 aastat tagasi

Mees ja töötanud muudkui õena. Muutus vahepeal naiseks või lihtsalt transseksuaal?

iseend naerad, üksinda
3 aastat tagasi
Reply to  Pook

Nalja peab ikka oskama teha, siis on naljakas.

kurb
3 aastat tagasi

Kus siin selle draama juures see naljakoht on

arvan
3 aastat tagasi
Reply to  Pook

Oma töös on med vend ja med õde sama tähendusega

Malle Viht
3 aastat tagasi

Julm mees sellist ametit pidanud ja julma käitumisega ei saa aru miks inimesed pööravad ära. Kes annab õiguse teist inimest tappa. Miks oleme muutunud nii hoolimatuks sallimatus. Oleme juba USALE lähemale jõudnud. Vihkamist nii palju Kallid kaasmaalased olge rohkem üksteise suhtes sallivamad

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  Malle Viht

Ei, ei ole me USAle mitte üks gramm lähemale jõudnud. Seal murtakse valerahaga maksnud rets lihtsalt maha ja lämmatatakse mitte ei anta retsile relvaluba…

Kertu
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Miks sa seda inimest retsiks kutsud? Ta oli kahtlustatav valerahaga maksmises ning hiljem tuli valja, et polnudki valeraha. Sinu kommentaar naitab sinu enda retslikust.

pole ime
3 aastat tagasi
Reply to  Malle Viht

kui iga õhtu telekas need kangelased karjakaupa igasugu tegelinskeid tapavad ja lapsed selliseid kangelastegusid suu ammuli vahivad

Norm
3 aastat tagasi

No miks see nüüd nii tähtis on, kas süüalune oli seos kunagi Kaitseliiduga. On teada, et temal pole hetkel ammust ajast seost Kaitseliiduga.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Norm

Kahtlustan, et ta tunneb pildi pealt ka Mart Helme ära!

vot siis
3 aastat tagasi
Reply to  Norm

Ega tähtis polegi ,oli tal seos kaitseliiduga v.mitte aga küsimusi tekitab, et liit soovis temast vabaneda ,nii ka juhtus ja siis ei jää nagu kellegi hooleks vastutada ja jälgida isiku vaimset tasakaalu ning tavaelus igapäevast käitumist. on ju kommenteerinud mõned õpilased tema ebastabiilsust ,töökohalt med. koolis keelduti midagi öelda-ei tööta enam nende juures ja kõik.Ju oli hea, et ise lahkus, umbes nii kumab sellest hoiakust.
Meditsiini see mees ilmselt teadis-tundis teatud määral kui arvestada töökohti ja haridust. Ju eksis manustades alkoholi ja sühhotroopseid koostoimel-ja läkski katus sõitma ,eks oli ju kuulda ka varasematest ebastabiilsustest tema puhul.