Loodusgiidi õpilaste korraldatav loodusfestival kolib veebi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kutsehariduskeskuse loodusgiidi eriala õpilased looduslaagris. Foto erakogu

Haapsalu kutsehariduskeskuse loodusgiidi eriala teise kursuse õpilaste korraldatav kolmas Läänemaa loodusfestival kolib sel aastal eriolukorra tõttu veebi.

Festivali programmi valmistasid õpilased ette pool aastat ja kokkulepped olid ammu sõlmitud, kuid siis tuli koroonaviirusega seotud eriolukord ja tuli otsustada, kas tänavu festival üldse ära jätta või pidada see maha veebi vahendusel.

Festival algab esmaspäeval, 11. mail kl 12 ja siis avanevad ka kõik loodusfestivali koduleheküljel olevad lingid

Terve järgmise nädala jooksul saab festivali kodulehel vaadata HKHK loodusgiidi esimese kursuse õpilaste loodusfotode näitust ja anda hääl oma lemmikpildile. Samuti saab veebitöövihikute kaudu laiendada oma loodusteadmisi, osaleda taimepiltide valmistamise töötoas ja Marko Valkeri koostatud äpi abil teha kaasa linnuvaatlusretk Haapsalus.

Terve nädala kestvate ettevõtmiste kõrval on festivali kavas ka kellaajalisi üritus. Teisipäeval kell 11saab osaleda matkaja ja Metalooduse asutaja Romet Vaino metsa-teemalisel vebinaril. Kahel päeval õpetab aga tulevane loodusgiid Kaja Aaliste kirjutustöötoas inimestele oma mõtteid kirja panema ning tema kursusekaaslane Kirsika Kapp kutsub metsa söödavaid taimi otsima ning neist salateid ja smuutisid valmistama.

Festivalil kava leiab koduleheküljelt, kust viivad lingid kõigile festivali raames toimuvatele üritustele. Samalt leheküljelt leiab ka muud kuulamist ja vaatamist.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments