0

Politsei hoiatab: petturid on jõudnud Läänemaale

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mitmel pool Eestis inimesi aurupuhastusseadmeid ostma meelitavad petturid on jõudnud ka Läänemaale.

Haapsalu politseijaoskonda teatati, et mõned päevad tagasi helistati ühele Läänemaal elavale vanemale härrasmehele telefoninumbrilt 5699 6641 ja pakuti aurupuhastusseadmeid. Lepiti kokku aeg, millal aurupuhastajat näitama tullakse.

Haapsalu politseijaoskonna vanemuurija Vello Palmitsa sõnul oli väga õige, et mees kokkulepitud kohtumisest oma poegadele teada andis ja need ka selleks ajaks kohale kohale tulid. Pojad küsisid aurupuhastaja pakkujatelt dokumente ja lõpuks ajasid nad minema, hoides sellega ära isa pettuse ohvriks langemise.

Politsei paneb inimestele südamele, et nad suhtleks oma üksi või keskustest kaugel elavate eakate sugulastega. Pettuste puhul püütaksegi eelkõige jõuda eakamate inimesteni, kes sageli usaldavad müügimeestest pettureid ja annavad kergekäeliselt kaheldava väärtusega toote eest raha välja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz