2

Lähipäevade soojamaksimumiks jääb 15 kraadi

BNS

Foto: Arvo Tarmula

Ilmateenistuse prognoosi järgi jääb lähipäevadel soojamaksimumiks 15 kraadi, öösiti aga on jätkuvalt kohati ka miinuskraade.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 5-8 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 3-8, õhtuks pöördub põhjakaarde ja tugevneb rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 6 kraadi.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjatuul 2-7, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdalt loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ei tea
Ei tea

Spämm tuleb kustutada. Raporteeritud

Kodanik T
Kodanik T

Kas keegi oskab mulle jagada infot ühe taimekasvataja kohta? Eelmine aasta oli naisterahvas turul müümas, seal aia ääres laua taga, kus vanem vene proua kartulit jne. müüs.
Või kui sul on müüa tomati, kurgi, paprika jne. taimi mõistliku hinnaga (kuni 1€ tükk) siis jäta oma kontakt siia kommentaari.
Facebooki ma ei kasuta ja ei hakka ka.

wpDiscuz