Nõva pood viib kauba koju kätte

Aivar Oruste Mõisakohvikus. Arvo Tarmula
Aivar Oruste Mõisakohvikus. Arvo Tarmula

Eriolukorra ajal on alustanud toidukaupade kojukandega ka väikesed maapoed. Mure on aga selles, kuidas kaitsta kaupluste töötajaid, sest kui väikepoe kollektiiv karantiini pannakse, pole asendajaid kuskilt võtta, ütles Lääne-Nigula valla Nõva poe omanik Aivar Oruste ERR-ile.

Kojukande tellimused moodustavad juba praegu kaupluste müüdud kaubast tuntava osa ning kaupa kohale viivad teenindajad ise.

Kojukanne peaks kaitsma nii kliente kui ka teenindajaid, kuid kui teenindaja haigeks jääb, tuleb karantiini panna kõik temaga kokku puutunud töötajad ja paraku pole väikeses kaupluses asendajaid võtta, ütles Oruste.

Nõva poes ehitati kassa juurde vahesein, mis hoiab kassapidaja kliendist eemal, aga probleemiks on jäänud teiste kaitsevahendite puudujääk – pole piisavalt kummikindaid, desinfitseerimisvahendeid ja näomaske.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Abivajaja
4 aastat tagasi

Loodetavasti saab ikka muud kraami kah tellida, mitte ainult alkoholi. Ehkki joomine muidugi aitab samuti rasket aega üle elada.