Augustibluusi esinejate avalikustamine lükkub edasi

Augustibluusi esinejad avalikustatakse siis kui on kindel, et festival toimub. Arvo Tarmula

19. ja 20. märtsil toimuma pidanud Augustibluusi hooaja avapeod Tallinnas ja Haapsalus jäävad ära. Edasi lükkub ka festivali esinejate teatavakstegemine, uue kodulehe avamine ja piletimüügi algus, mis oli planeeritud 20. märtsile.

“Jälgime valitsuse ja terviseameti ettekirjutisi ning loodame, et tekkinud olukord võimalikult kiiresti laheneb. Esinejad tehakse teatavaks ja piletite eelmüük algab kohe, kui saabub informatsioon, mis annab alust uskuda, et olukord lähikuudel paraneb ning Augustibluus 31. juulist 2. augustini toimub,” teatas Augustibluusi peakorraldaja Indrek Ditman.

Tema sõnul jätkuvad festivali ettevalmistustööd, kõik sõlmitud esinemislepingud kehtivad ning suhtlus artiste esindavate agentuuridega toimub mõistvas õhkkonnas. “Täname kõiki Augustibluusi sõpru, koostööpartnereid ja toetajaid, kes on meiega ühendust võtnud ning loodame kõigiga kohtuda augusti esimesel nädalavahetusel Haapsalus,” teatas Ditman.

Augustibluus on järjepidevalt toimunud alates 1994. aastast. Kahekümne seitsmenda Augustibluusi kohta saab teavet festivali kodulehe, Facebooki lehe ja meedia vahendusel.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Veebe
2 aastat tagasi

19. ja 20. märtsil toimuma pidanud Augustibluusi hooaja avapeod Tallinnas ja Haapsalus jäävad ära. Miski abilinnapea siin alles lubas, et Haapsalus mingi viiruse pärast midagi ära ei jää!? Enam pole midagi kuulda olnud, et miks ikkagi jääb ära. Puhas petujutt ju!?