Juhtkiri: tuhandest eurost ei piisa

Lääne Elu

info@le.ee

Joonistanud Ott Vallik.

Riik hakkab väljaspool Tartut ja Tallinna ning neid ümbritsevaid valdu töötavatele perearstidele maksma suuremat lisatasu – nn kaugusetasu. Kui arst töötab lähimast haiglast kaugemal kui 40 kilomeetrit, siis saab ta kuus tuhat eurot juurde. Kaugusetasu peaks leevendama perearstide põuda ja meelitama noored tohtrid Tallinnast ja Tartust väljapoole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
4 aastat tagasi

Saage aru süsteem on vale! Kui mulle maksta palka ka juhul kui ma ei tööd ei tee, siis ma ka eelistaks seda varianti. Ausalt!

Enriko
4 aastat tagasi

Pole õiget artiklit, mille alla seda kommentaari kirjutada aga täna tundub olevat Eestis ajalooline päev – Õhtuleht lõpetas KÕIGI oma artiklite vaba kommenteerimise (veel eile avatud kommenteerimisvõimalus oli samade artiklite all täna tasuline). Aitäh Sulle, Gorbatšov, za glaznost i demokratiu! Pole meil enam Muinas-Eesti käraja, Novgorodi veetše, Vana-Rooma foorumi ega Antiik-Kreeka agoraa vaimu üle-Eestilistes päevalehtedes! Laps sai koos pesuveega välja visatud. Isiklikest kogemustest võin täie veendumusega väita, et anonüümsetesse kommentaaridesse jõudis faktitõde või adekvaatne analüüs mõnigi kord kiiremini kui ajaleheartiklitesse endisse. Nn. tühi räuskamine ja ropendamine (mida igal ‘turul’ võib paratamatult kuulda, sest ‘sõna on vaba’) jäi minu poolt tähelepanuta.… Loe rohkem »