Pidev lumesadu tekitas tunde, et teid ei puhastata

Kolmapäeva hommikuks maha sadanud selle aasta esimene paks lumevaip tekitas Lihula inimestes pahameelt, sest teed ja tänavad olid mitu päeva lahti lükkamata.

Lihula elaniku Kersti Ajaotsa sõnul jõudis sahk Lihulas Ristiku, Aia ja Pioneeri tänavaile alles neljapäeva õhtul. „Mina sain hakkama, aga selline olukord ei saa linnas normaalne olla. Sellist asja ei saa tekkida. Kas talv tuli nii ootamatult?” pahandas Ajaots.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vaino Saue
4 aastat tagasi

Lihula vallavalitsus ei olnud talve tulekuks valmis ja sellepärast olid Lihula tänavad lumest koristamata mitu päeva.
Huvitav, kas Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets, volikogu esimees Arno Peksar ja heakorra eest vastutav linnaametnik ei näinud, et maha sadanud paks lumi vajab koristamist?
Mille eest neile palka makstakse, kui ei täida elementaarseid kohustusi?

Lihula elanik
4 aastat tagasi

Arusaamatu hädaldamine. Mina ärkasin esimesel lumega hommikul kell kuus lumesaha hääle peale, mis minu maja eest tänavalt lund lükates mööda sõitis. Imestasin veel nii kiire reageerimise üle.

Majaomanik
4 aastat tagasi

Hakkab pihta! Kaks päeva talve ja häda käes. Abitus!

Valli
4 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Kuule majaomanik, asi pole abituses, vaid ametnike ükskõiksuses. Nemad on kohe ķodanikul turjas kui midagi tegemata või teed veidi hiljem. Sina ei tohi eksida aga ametnikud ei vastuta millegi eest, selles on point. Ehk said aru ?

Läänlane
4 aastat tagasi
Reply to  Valli

Kui vaja, võtame ka peaministrit vale app

Tarkmees taskus
4 aastat tagasi

Kullamaal sama värk ega niidike keset teed pole lumetõrje .

Valli
4 aastat tagasi

Teeme aga konkursse mis ilmselt kuhugi ei jõua, samas elementaarsed tegevused ei õnnestu. Järelikult asjapulgad ei saa oma tööga hakkama.