SEB kolib aina enam internetti

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Gerdi Voorel (ees) on Haapsalu kontori ainus teller; kui ta hätta jääb, peab juhataja Anželika Lavrušenko appi tulema. Arvo Tarmula

Gerdi Voorel (ees) on Haapsalu kontori ainus teller; kui ta hätta jääb, peab juhataja Anželika Lavrušenko appi tulema. Arvo Tarmula

SEB pank põhjendab Haapsalu pangakontori varasemat sulgemist klientide endi sooviga, samal ajal hoiab Coop pank oma kontorit jätkuvalt lahti ka laupäeviti.

SEB Haapsalu kontor on 3. veebruarist klientidele avatud tööpäeviti vaid viis tundi – kell 9–14. Peale panga pressiteates seisnud selgituste, et inimesed ei käi enam kontoris ja ajavad oma asjad internetipangas ära, ei tulnud panga peakontorist rohkem sisulisi kommentaare.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
4 aastat tagasi

Miks kell 9.00-14.00? Tööinimene saab panka tulla pigem ikka õhtul.
Tundub, et eesmärgiks on kontori täielik sulgemine. Ja viidata saab ikka inimeste vähesusele.

Kodanik
4 aastat tagasi

Siis tõmmatakse kindlasti palka ka telleritel maha?

Kodanik
4 aastat tagasi

Kontorisse mul asja pole. Aga see et Seb võtab ka konto omamise eest tasu, isegi kui pangakaarti pole on röövimine, mis sest et sendid, aga ikkagi. Oma raha pangas kogumise ja hoidmise eest maksa ka kurat maksu.
Üha enam kasutan Lhv teenuseid. Ülekanded on tasuta kõik, kaardi eest maksad iga kuu euro. Ja nüüd on lõpuks neil Haapsalus ka pangaautomaat. Isegi pensionisamba kolisin Lhv-sse üle.

Püsiklient
4 aastat tagasi

Sellepärast ka inimesed lähevad üle näiteks COOP panka, et SEB teeb oma lahtioleku aegades aina piiranguid.

Vana Johannes
4 aastat tagasi

Vana räbaldunud rahatähte pean ma ikka käima vahetamas Tallinna linnas, sest hoolimata lubadusest ei ole katkise rahatähe vahetuseks Haapsalu linnas mingitki lahendust!!!!

K.S
4 aastat tagasi

Ma Maxxima, Swedbanga, politsei ja perearsti klient ja nõuan et ka need oleks ööpäevas max. viis tundi avatud. Samamoodi ka ühistransport ja bensiinijaamad…ja taarapunktid…